Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Ett par bilstolstips – på resan och framåtvänt

Jag har flera gånger tidigare tipsat om en smidig bilstolskudde – SitSac. Den säljs till bäst pris på M by Mekonomen och nu säljs den dessutom extra billigt. Det nedsatta priset på 250:- är ett riktigt kap! Även om ryggsäcken inte rymmer några mängder så är funktionen supersmidig och jag gillar att själva bilstolskudden går att ha på ryggen som en ryggsäck. På vår resa i vintras hade vi med en sån här stol som vi checkade in på flygresorna som ena barnets kolli. Stella hade under resan den uppblåsbara men den gillar jag inte alls lika mycket – se jämförelse i länken.

20140302-224254.jpg
Den gröna som funnits i hushållet i ett par år har nu kompletterats med en blå. För ni vet, reser man så reser man. Då kör man säkrast och bästa möjliga. Tyvärr inte säkraste och bästa i världen. Det är typ ett svenskt påfund. Underbart men hyfsat unikt.

Ska man till att köpa en framåtvänd stol så säljer M by Mekonomen just nu den ombonade Besafe iZi Up X3 för 1200:- vilket också är ett kap. Den kostar vanligtvis 2000 kr. Den stolen ska jag köpa åt Max. Han är bara 3 år och 2 månader och kommer förstås inte vändas framåt än men jag får erkänna att jag på ett sätt längtar tills det är dags. Komforten (för alla)! Jag kommer dock köpa stolen redan nu, ibland finns behovet att åka med t.ex far- / morföräldrar eller kusiner här i Stockholm och då underlättar det väldigt med en stol som det överhuvudtaget går att stoppa i en ny bil för de korta transporter det då är tal om.

20140302-225527.jpg
Älsk också på funktionen att enkelt kunna luta den.

Följ mig!

Mer läsning...
3 semesterprylar i mina tankar