En het, svettig och uppskattad vana

“En gång är ingen gång, två gånger en vana” brukar det heta, så vad är då inte tredje gången av fyra möjliga veckor? Så många gånger har jag fått till tisdags-hotMojo på SATS Sjöstan som öppnade för fyra veckor sedan. Heja!
Det är en vana som känns otroligt bra och helt i linje med något jag bestämde mig för i början på det här året. Jag vill nämligen unna mig ett body-mind pass i veckan, utan att känna att det inte är helt på riktigt och att jag borde prioritera riktig träning som löpning eller styrka istället.

Det må vara någon form av kompletterande träning fortfarande, men en otroligt viktig sådan. Jag gillar nog visserligen yoga mer på många sätt, men kombinationen med värme, rejält tänjda muskler och styrka till skakande muskler i vissa positioner är bra. Viktigt och vettigt. Även om viss Mind saknas i HotMojon jämfört med yogan.

Sen är det ju det där med att träna med kompisar också, som hänt två av de tre gångerna. En vana! Lika många gånger har vi avrundat på Tezekuri, och det är verkligen en vana jag älskar. Så otroligt gott – och att avsluta med sötsalt sushi efter det där svettet är optimalt skulle jag säga. Och några liter vatten på det, förstås.

20140311-220348.jpg

Nästa vecka missar jag för då är jag i yogans förlovade land (undrar om jag lyckas få uppleva något yogapass där? Hoppas!) men veckan därpå är jag bokad igen. För hotmojo-tisdag på SATS Sjöstan, det är ju en vana.

Följ mig!

Mer läsning...
åre löpning
Att vara en lagspelare i själ och hjärta – några ord om det, och tacksamhet