En dag av kroppsvärk

Alltså min träningsvärk idag – dra mig baklänges (som jag skulle sagt om jag och min kompis pratat för vi brukar tävla om uttryck som det skulle passat våra farföräldrar bättre att säga). Det har inte funnits någon botten på den. Jag körde ett chinspass igår och det satte sig i hela överkroppen. Varje liten fiber ungefär. Jag toppade passet med Lofsans benpyramid eftersom jag vet att den ger vinst varje gång just på träningsvärkssidan och jag ville mosa ur benen. Också. Så det vill säga att inte heller underkroppen varit mjuk och behaglig utan rumpa, baksida lår och framsidan också har gjort sig rejält påminda. Vissa delar faktiskt sedan passet i förrgår. Håhåjaja.

Att vi hängde med kompisarna på Vindö och kroppsarbetade passade alltså alldeles utmärkt, lite blodgenomströmning är aldrig fel när träningsvärken är mastig. Nedrivande av tapeter inklusive massa skärande med machete (!) och målning av väggar – fräsch värre blir gäststugan där vi brukar husera när vi får njuta deras härliga ställe! Softade gjorde vi förstås också, i solen på farstukvisten blev det riktigt behagligt.

Så det som syns på bilden nedan var en mer än välkommen och välförtjänt avslutning på den här lediga dagen. Jag har flera gånger tidigare tipsat om den fantastiska massagen på Hantang Wellness i Liljeholmen. Härligt och välgörande – och smärtsamt det med. Det trycks och knådas och det är inget för den som föredrar mesig spa-massage direkt. Men oj vad gott det gör! Rekommenderas starkt.

20140501-214813.jpg

Vi har inte långledigt som de flesta andra utan jobbar som vanligt imorgon, men lite extra lyx blir det med en lunch ihop med Milla – håll tummarna för att kroppen fräschat till sig tills dess, det kan vara en fördel när det vankas PT-timme!