Bästa barn-cyklopet inför sommarens bad

…har jag tipsat om förut och det heter Combo Reef från AQUA SPHERE. Det är rakt igenom gjort i ett mjukt material som inte kan gå sönder som glas och framför allt är det grymt för att det följer med ansiktets form istället för att stå ut. Det innebär att det är bekvämare och att det också sitter kvar när barnet hoppar i vattnet. Det är verkligen helt överlägsen passform och gör otroligt mycket för att få bad- och hopp-glada barn! 300:- är inte billigt men jag vet vad det kan vara värt… till exempel en glad tjej som lär sig flyta och ta sig fram i vattnet vid 3,5 års ålder.

Cyklopset barn Combo Reef 4 olika färger  AQUA SPHERE

Stella kör oftast utan glasögon numera, och framför allt behöver hon inte cyklop med täckt näsa utan enklare simglasögon är populärare. Till henne testar jag nu därför ett par simglasögon från samma märke (Aqua Sphere Moby barn) från samma ställe och med samma material. De kostar 150:- och är således dyrare än de man vanligtvis köper, men efter alla dåliga vi köpt från souvenirbutiker (och som gärna hängt och torkat i solen i några år…) så känns det klart värt.

Nu är dessa glasögon på väg hem, så jag hoppas bara på snabb leverans från simma.se, som är en webbshop jag aldrig testat förut (och inte får någonting för att tipsa om).
Update: De ringde idag och sa att de skulle skicka på en gång. Men ett par puffar som låg med i beställningen var slut så de ville kolla om det var ok med ett par andra istället. Ett par dyrare – det var det de hade och de ville inte försena leveransen. Utan extra kostnad. Hur fantastiskt?! Så jo, jag tipsar gärna om webbshoppen i länkarna ovan!