Träning med Ida och Lifeproof

För 1,5 år sedan (inte i våras som vi spekulerade i, eh, tiden går fort) var jag och barnen och testade hur väl mobilskalen från Lifeproof klarade barn och med det väta, kladd och stötar. Ytterst bra var utlåtandet och sedan dess har ett fodral på vår iPad fått bekänna färg med den äran. Inte en skråma!

Det finns ju dock helt andra användningsområden än oförsiktiga barn och klumpiga föräldrar för skalen. Att hålla tätt för vatten och hålla för fall från flera meter är något som är perfekt när man lever aktivt. Alla Kan Träna-Ida är ambassadör för Lifeproof och hon är en multisportare av det galnare slaget. Galen som i enormt inspirerande med erfarenhet från flerdygnstävlingar i Sverige såväl som Afrika och en kropp som bor i konstanta blåmärken. Hennes telefon är hel. Hon är en bra testare, så att säga, denna häftiga kvinna.

Det passade således utmärkt med att Ida fick leda ett pass i Humlegården för entusiastiska åskådare som alla har hyfsat stort behov av stöttåliga surfplattor och telefoner. Bra jobbat, alla!

IMG_4781.JPG

IMG_4782.JPG

Själv stod jag bredvid då jag har halsont (det kanske inte förflöt helt utan sviter, det där loppet i lördags…) men jag hade trevligt sällskap av Clara så irritationen över uteblivet träningspass kunde stävjas något. Vissa saker kan man inte påverka, helt enkelt.

Jag är jätteglad att jag ska få testa en produkt från Lifeproof som jag verkligen behöver – en hållare till cykeln ihop med det vattentäta skalet. En anledning mindre att inte hålla uppe min transportcykling när det regnar! Dessutom har jag flera gånger haft behov av att ha en cykelnavigationsapp igång när jag kör så jag hittar vägarna lite bättre och info i hörluren försvinner snabbt i trafikens brus. Co-rider kör jag med, har ni andra tips? Snart sitter den och visar ännu fler alternativa vägar på mitt styre. Jag har testat ett femtontal ‘Nacka ToR jobbet’-vägar hittills.

IMG_4783.JPG

Clara är inte multisportare men stark som få och hon kunde slänga sin iPad i gruset utan skråmor. Herregud.

Följ mig!

Mer läsning...
Osprey Sojourn - en rullväska och ryggsäck i ett, hybridväska
Reseprylar: Osprey Sojourn – en rullväska och ryggsäck i ett