Familjehelg (och bokning!)

Igår anlände farföräldrarna så jag, Henke, Hs syster och man gav oss till stan för middag på Grill. Av alla fantastiska restauranger som finns i stan så ligger ändå alltid Grill med i toppen på listan över mina favoriter. Vi blev inte besvikna igår – krabbkakan
till förrätt var galet god (alltså magin i chili, vitlök, lime och koriander – jag tröttnar aldrig!) och grillmixen till varmrätt genialiskt enkel men god. Vi följde upp med drink på Grand central och royal Vikings turistfälla till takbar.

IMG_4825.JPG
Otroligt fint tack för bröllopstoasteriet!

Hela klanen med barn och vuxna sov över hos oss och det är ju bara så härligt att ha ett stort hus som rymmer massor av övernattningsgäster!

Idag är det lördag och vi åker i samlad trupp mot släktkalas hela dagen och kvällen lång innan ännu en natt med fullt hus. En riktig familjehelg med andra ord!

Bokning förresten! Jodå nu är Miamibiljetterna köpta och vi har en reserverad hytt med balkong och havsutsikt på världens största kryssningsfartyg som ska visa oss Karibien med stopp på Haiti, Jamaica och Mexico. Längt på den!

Följ mig!

Mer läsning...
Från helg till helg