Jag är pristagare i Travellinks bloggtävling – Bästa reseguide/upplevelse

För några månader sedan skrev jag ett inlägg om Singapore – en stad som passar utmärkt inte bara som en stad att mellanlanda i på väg mot resten av Asien utan som destination i sig själv. Med den vann jag pris (dock tyvärr ej första utan ”2a till 5e”) i Travellinks bloggtävling. Jag tackar för beröm och pris och tipsar vidare om både mitt och övriga pristagares härliga inlägg.

Texterna nedan kommer från Travellink.

Lisa som i ”Reseinspo: Min kortguide till en långweekend i Singapore” http://letsgoexplore.se/2014/10/02/reseinspo-min-kortguide-till-en-langweekend-i-singapore/ visar att Singapore är ett perfekt resemål även för en lång-weekend. Att resan dessutom går att anpassa för alla typer av plånböcker gör det hela ännu mer intressant.

20121005-211627.jpg

Camilla Gunnarsson vann första pris med sin ”En slags reseberättelse” http://aktivadagar.com/2014/october/en-slags-reseberattelse.html där hon beskriver sin resa genom livet och hur resandet förändras genom livets olika skeden.

Sofia Zetterqvist som i ”En weekend till drömmarnas stad – Borgå” http://fantasiresor.se/2014/10/03/en-weekend-till-drommarnas-stad-borga/ beskriver en kanske lite okänd pärla på perfekt weekendavstånd från oss.

Annika Myhre som genom sin ”Bryce Canyon – The Kingdom of Hoodoos” http://www.resfredag.se/2014/10/bryce-canyon-kingdom-of-hoodoos.html tar oss med på ett äventyr bland rödaktiga kalkstensformationer och klarblå himmel i Bryce Canyon. Hon låter oss även ta del av en hel del vackra bilder därifrån.

Angela Hay som i ”En guide till Skottlands bästa slott” http://www.scottishmoments.com/blogg/en-guide-till-skottlands-basta-slott-a-guide-to-scotlands-best-castles#.VE9obiKG_r4 guidar oss till hennes 5 skottska favoritslott. Hon tar oss med till alltifrån förlagan till Walt Disneys sagoslott till det pampiga, mycket välbesökta slottet i Edinburgh.