Vikten av en bra barnfrisör

I lördags var vi hos frisören med barnen. Otroligt välbehövligt för båda – Stella vars långa lockar varit svårborstade ett tag och Max som helt plötsligt ertappades med svår hockeyfrilla.

Vi har några gånger gjort misstaget att vi väntat för länge och sedan gått in till något ställe var-som-helst och fått det gjort. Misstag för att de klippt dåligt men framför allt varit otroligt opedagogiska. Ryckt och slitit i små huvuden på barn som inte är särskilt glada att alls gå till frisören. Fy, trauman alltså!

Med andra ord är det värt att åka lite extra för att komma till någon som är extra bra med barn. På Liljeholmskajen finns Happy Scissors, och frisören där är verkligen helt fantastisk med barn. Vi är stammisar och tänker så förbli. Film, kakor, snälla ord, mjuka rörelser, harmonisk miljö och färg i håret efteråt ger glada miner och det är så mycket värt.

IMG_7838

 IMG_7832 

 

Följ mig!