Och snön fortsätter falla…

Sälen visade sig inte direkt från sin bästa sida vädermässigt den här helgen. Eller alltså, nysnö kan förstås vara härligt men nya snömassor i pisterna konstant är ingen jättefavorit och framför allt är det lite stökigt att inte se något och inte så behagligt när snön piskar sidledes på berget.

Fast samtidigt var även dagens utetimmar härliga, liksom renskavslunchen i Hundfjällets mysiga toppstuga.

Vi åkte i Hundfjället första halvan av dagen och Tandådalen den andra halvan. Det sistnämnda systemet vinner i Sälen tycker jag, när det är åkning för vuxna på agendan.
Hundfjället däremot levererar knappt alls, men systemen i Sälen är inte så stora så det är kul med lite variation.

Även om åkningen inte varit perfekt idag vår tredje och avslutande skiddag så var det härligt med mjuka pister (som vi var typ själva i idag!) och även läge för några turer i skogen bredvid. Nice!

2015/01/img_8044.png

2015/01/img_8040.jpg

2015/01/img_8048.jpg

2015/01/img_8038.jpg

2015/01/img_8051.jpg

Jag fick klar mersmak och är så sjukt pepp på Alperna nu!
Däremot undrar jag hur det aldrig kan kännas lättare i benen – jag blir så ruggigt trött och det är så konstigt med tanke på min träningsmängd. Arrrgh! Nåväl – denna helg var ju även fin i det träningssyftet, och jag skulle så gärna ha fler skiddagar varje säsong. Hur ska jag lyckas trolla fram det? Jobbsuget på måndag är inte på topp, jag skulle hellre stanna i fjällen.

Men, med tanke på det där med måndagsjobb som kommer vara intensivt i kombination med (främst) vilja att vara pigg med mina barn imorgon (dvs åka tidigt mot dem i Borlänge) så har jag och en kompis till låtit övriga 12 som är kvar åka själva till Högis ikväll. Moget. Som Anna uttryckte beslutet “vi är inte nöjda men vi är säkra”.

2015/01/img_8032.png
Finaste flickvännerna! Tänk vad priviligerad jag är som har dem!

Följ mig!

Mer läsning...
Julstämning i Åre