Instagram, Facebook, Bloglovin’ osv 

Idag har jag äntligen tagit tag i att skapa ett nytt instagramkonto för det mer privata. Ofta lägger jag inte upp trevligheter med till exempel kompisar, för det känns mindre lämpligt på en öppen profil. Men att jag vill ha en öppen profil för bloggen känns förstås självklart. Likaså vill jag ofta för bloggen lägga finare bilder och gamla resebilder och annat, men så kan jag känna att det inte är det mina andra vänner vill se… Ja, ni fattar. Men iallafall, nu finns livetfrandenljusasidan.se kvar som vanligt men kommer att ha lite mer bloggfokus, och för de som känner mig privat och gillar bilder på mina barn och kompisar och sånt så finns ett annat konto att följa.

Facebook har blivit mer restriktiva med hur mycket de sprider till de som följer en sida, men jag lägger upp de flesta inläggen där (dock inte alla) så en Gilla på den sidan gör att ni – såvida ni gillar eller kommenterar någon gång i bland för att hålla den aktiv – får upp nya inlägg. Facebook/ivetfrandenljusasidan är adressen.

Jag tycker fortfarande att Bloglovin är ett smidigt sätt att följa favoritbloggarna, men det verkar inte vara så populärt bland er som läser här. Antalet följare där är inte alls i relation till antalet läsare bloggen faktiskt har varje dag (ganska många faktiskt), men här finns jag iallafall för ett snabbt och smidigt sätt att följa nya inlägg.