Om att skriva om (och leva) träning

Det här är ingen träningsblogg. Det är en livsstilsblogg. En stor del av mitt liv är träning, den är viktig för mig. Jag älskar träning, hur den får mig att känna mig – pigg, glad och stark. Och vad den gör med min kropp. Gör mig stark, och gör så att jag inte har några fysiska begränsningar. Att jag kan leva så aktivt jag vill, i vardagen såväl som under utsvävningarna från den. 

Som att gå en fantastisk tretimmarsvandring upp och ner för ett berg på Nya Zeeland, med ett barn i sele på mage/rygg och utan tvekan orka.

I juni tänker jag skriva lite mer om träning. Inte på bekostnad av annat som resor, aktiva dagar och god mat – men utöver. Denna lista är på initiativ från härliga Uppochhoppa-Sofy. Är du också sugen att hänga på? Kul, gör det!  Det är många ovanligt roliga punkter på listan och jag ser fram emot inspirationen. 

  

Följ mig!

Mer läsning...
mindstory meditation i Stockholm boutiquestudio studio
Mindstory – en ny studio med meditation i Stockholm