Jag är ju verkligen en förespråkare av att få träningen att hända även på semestern, för att man mår så bra av den, och att man kan komma långt bara med kroppsvikt eller enkla hjälpmedel. Och att man kan gå upplevelseträning på nya ställen. Men

När jag väl kliver in på ett riktigt gym igen efter någon veckas frånvaro blir utan tvekan motivationen betydligt högre och jag blir så sugen på att verkligen köra! Omgivningen med fler som kör hårt, med musiken, med all utrustning och hela inramningen (istället för öldrickare vid poolen hehe) ger en sån skjuts! Extra motivationshöjare idag var dessutom att jag sprang på eminenta Lofsangruppen-coacherna Johanna och Clara och fick prata både sommar och träning (med lite extra gravidträningstips – perfekt!). Najs!

Och sen körde jag mig trött till en liten blöt fläck (inte minst verkade bebisen svettas haha) och kände mig så nöjd och lycklig!

  

Jag körde ett nytt pass av Lofsan, där flera övningar kombineras i en, dvs kombinationsövningar. Varje övning i 3 * 60 sek, vila 15 sek mellan varje (och en minut mellan övningsbyte). Toppenpass! Lovisa visar ju oftast sina pass i filmer vilket är informativt och bra, och sedan brukar jag skärmdumpa från filmerna för att minnas övningarna och tex kunna se hur hon vinklar händerna så jag påminns till att göra rätt. Dagens skärmdumpar aka övningar nedan.

 

Följ mig!

Mer läsning...
nacka nackareservatet hellas yoga
Proaktiv vård, Medisera och hälsostatusen