Halmstad; Heagårds skafferi 

Heagårds skafferi ett par mil norr om Halmstad är verkligen värt ett besök, och vi njöt av vår lunch där även om vi inte kunde sitta ute i den mysiga trädgården utanför den stora sten-ladugården från 1600-talet.


För även inne är det totalt genomcharmigt, med inredning som kan köpas om andan faller på, och byggnaden rymmer inte bara restaurang/café och bageri utan också galleri, klädbutik och delikatessdisk.


Vi tog en enkel lunch med soppa / grillad macka (och såklart pannkakor för barnen…) men är man mer hungrig finns en härlig lunchbuffé. På helgerna serveras brunch och kvällstid finns a la carte och grillbuffé.

Dagens tips för dig som är i Halmstadstrakten! Tyvärr inte vi längre, men Heagårds skafferi ligger på agendan varje sommar och nästa år tror jag det får bli ett kvällsbesök någon kväll då det är liveband. Det måste vara än mer magiskt!