Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Grym mat, resesnacket och Thailandsdrömmarna

Vi lagade så gott igår – ugnsstekt dovhjort med kål- och rotfruktspytt, svart vitlökssås och smörstekta kantareller hette receptet som dock fick göras med gotländsk oxfilé istället i brist på hjort. Och så rött vin till – tjo-freakin-ho vad gott!

Efter middag vid dukat bord satt vi hela kvällen framför brasan, den där platsen som numera utgör min absoluta favorit här i hemmet. Jag tror dessutom att vi pratade resor precis hela kvällen. De senaste månaderna har jag inte riktigt kunnat fokusera på resor.  Alls. Det blir ju lätt så när man väntar på en bebis. Vi har många tankar om det närmaste året och resten, men samtidigt så vågar man inte ta ut något i förskott för det enda som betyder något är att det ska komma en bebis och att den ska må bra. Det är fokus till 110%.

Nu är Meja här och hon är pigg och frisk och då väcks drömmarna desto mer. Så igår pratade vi en massa reseminnen men också drömmar framåt. Nästa jul blir det garanterat en lite längre resa, men jag drömmer också om en kortare sväng i slutet på mars eller så. Det kommer vara lite “dagsform” över det också med en så liten bebis – bara 4 månader då – så vi kommer inte boka något i förväg. Däremot kommer vi hålla ett par veckor öppet i kalendern för att kunna ta något med kort varsel. Jag kan verkligen tänka mig allt från Kanarieöarna eller Kap verde till Thailand eller Mauritius. Typ. Haha! Litet spann… eller inte.
Det handlar förstås både om att hitta något till “lagom” pris, och som är görbart på bara en vecka plus någon dag. Personligen drömmer jag allra mest om Thailand, det var bara för länge sedan och med tanke på att vi inför nästa vinter är väldigt inne på Bali som resmål så kommer just Thailand att dröja. Sedan är det också lite bekvämt när man åker med ett litet barn att veta hur saker funkar, att åka till en destination man är helt bekväm med.

Thailand 009 Thailand 041  Thailand 235

Nåväl. Vi får väl se. Många uppslag fick vi iallafall och dessutom spånade vi friskt om kommande avsnitt av Att Resa-podden. Härligt med ett roligt projekt som inte bara jag utan även min make går igång på!

Följ mig!

Mer läsning...
Åreskutans baksida med guide från skistar
Åreskutans baksida med guide från Skistar