Snälla tomten… Lite för aktiviteten, hemmet, håret och mig

Inte för att någon tomte brukar hitta till mig visserligen, för han är fullt upptagen med att tillmötesgå barnen…

Det är nog snarare så att jag får spara och själv försöka köpa det jag vill ha, och allt nedan lär inte hända den här vintern. Men om jag för drömma fritt så skulle tomten komma med något i den här stilen i år.

Locktång – jag vill kunna göra snygga lockar i mitt nu halvlånga hår. Är Babyliss Curl Secret så enkel och bra som det verkar på reklamen, eller är det en Wella Pro Curl Conical som möjligtvis skulle funka i mitt hår?
Yoga – Ge mig en yogaresa (boken som symboliserar den har jag redan)! Eller möjligen bara en yoga-weekend på lämpligt ställe.
Pläd – Jag ligger under en filt i soffan varje kväll, och den här härligheten från Gant skulle passa perfekt hemma i grå eller beige – bara inte de 50% merinoull den innehåller kliar? Jag är lite överkänslig mot ull och undrar varför de envisas med det materialet i filtar.
Skidor – Jag behöver verkligen ett par nya slalomskidor. Völkl Kenja heter de jag drömmer om, efter för mig enormt tilltalande ord i Åka Skidors skidtest 2016 som Uppochhoppas-Sofy var med och gjorde..
Träningstights – Snart kommer jag leva promenera-vara-träna hela dagarna, när jag kan träna mer ordentligt igen och ta ut stegen och distanserna på promenaderna. Nike Pro Warm Embossed Heights Vixen är lätt fodrade och snygga nog att bo i hela dagen.
Hörlurar – Jag lyssnar på enormt mycket poddar nu, under promenader såväl som andra transporter. Mina favorithörlurar heter Urbanears Medis – de sitter kanon! – och jag behöver fler så jag slipper springa och leta varje gång jag ska iväg.
Vinterkängor – Mina gamla kängor har gjort sitt, jag behöver ett par nya. Jag gillar Sorels ”Winter Carnival”.
Aktivitetsarmband – Jag upplevde verkligen användandet av ett aktivitetsarmband super, och var så nöjd med mitt Jawbone Up 24 innan det föll i bitar för ett par månader sedan. Jag behöver ett nytt, som en spark i baken under föräldraledigheten när stegen borde kunna maxas.

Har du några önskningar i år – eller något du tänkt ge dig själv?