För det är våren!

På riktigt alltså! Tecknen på bilden ovan skulle kunna vara någon form av gåta, men jag ger er svaret direkt; Jag har tunn dunjacka istället för vinterjacka, keps istället för mössa, en sparkcykel under vagnen och inte minst – vägarna är sopade! Tjo-freakin-ho!

Det är nu de kommer, dagarna som verkligen kan njutas extra som föräldraledig. När gott om frisk luft kan dras in i lungorna, när solen värmer och kaffet kan intas utomhus mot en vägg där man faktiskt behöver ta av sig jackan för att det är så varmt och när kilometer efter kilometer läggs under ett par ljusa sneakers.

För Mejas del kanske det innebär att hon någon gång kommer att få komma upp från åkpåsen i vagnen och inse att det finns en värld omkring henne utomhus också, på andra sidan den där mörka sufletten. Inte för att hon klagar om sitt läge nu direkt, varken inomhus eller i vagnen. En så glad och ljuvlig tjej hon är! Lyllos mig som har som enda jobb att ta hand om henne om dagarna!

Följ mig!

Mer läsning...
En 40-årsdag, två firanden, 5 reseval och en avfärd