Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Badande och solande 

Dagarna lunkar på, inte direkt i helt lugn takt men i väldigt avslappnad. Igår åkte vi åter igen till JA jebel beach med hotellets gratis shufflebuss, men efter fredagens regn höll de lite lägre temperaturerna i sig och skillnaden från första halvan av veckan var säkert 10 grader, ner till 23 vill säga. “Svensk sommar” – jag hade bestämt beställt betydligt varmare? Det gav dock solstolar på allra första parkett och medan barnen ändå badade otroligt länge i det närmare 30 grader varma poolvattnet låg vi på solstolarna och solade omodernt och osmart. Ni vet, när man har lite för låg solskyddsfaktor på för att det ändå inte känns så hett. Obra. 

Blåst gjorde att den äventyrsbana i havet som barnen siktat in sig på var stängd, men de roade sig ändå bra och då främst Stella som hittade en kompis. Rättare sagt så började vi föräldrar prata vid poolen, de första svenskar vi pratat med på hela semestern (har inte hört särkilt många alls). Sannolikheten i att de bor i vårt område hemma…? Helt otroligt! Men Stella och deras dotter som går klasserna över varandra i lilla skolan hemma var således redan bekanta och hade en fin dag ihop. 

  
Idag är sista dagen på semestern, och vi är glada att värme och strålande sol är tillbaka. Med andra ord har dagen maxats med strandhäng (och iallafall lite revansch för äventyrsbanan då de istället åkte vattenrutschbana) och många timmar vid och i poolen. 

   
 Manchester – nypistat Dubai style.
   
 Givetvis sista-dags-frukost på le pain. Stella får gå på choklad-detox när vi kommer hem!
   
   
Nu är vi nöjda med sol och bad (även om vi gärna stannat längre) och lägger sista seneftermiddagen i Mall of Emirates. 

Följ mig!

Fler berättelser
En dag med Lanta Divers