Snapshots från Ingarö

Idag har vi haft ett lugnt och härligt tempo, och spenderade delar av dagen på Ingarö. Både jag och Henke är golfare – eller om man ska säga före detta, eller vilande, eller oregelbundna eller ja. Ni fattar. Livet med barn innebär inte så mycket tid att gå runt på en golfbana i timtal – men som jag kan sakna det. Jag hoppas på någon runda i år, kanske redan i veckan?

Något annat jag kan hoppas på är att mina barn ska vilja spela golf när de blir äldre. Det är en otroligt rolig aktivitet att göra ihop över generationsgränserna! Vi har inte introducerat dem till golf tidigare, men idag fick de slå lite. Stella blev eld och lågor och ville bli anmäld till en kurs direkt. Jag tror dock vi väntar lite med det… Jag ser inget direkt syfte att vara så tidig med det när inte ens vi själva lägger någon tid på golfen eller har möjlighet att göra det – men vi får väl se. Jag säger inte nej till barn som tjatar om en idrott, det gör jag inte – men det är inte riktigt vettigt att ha för mycket på agendan heller.

Sedan hängde vi kvar lite på Ingarö och andades skärgårdsluft. Den är verkligen inte fel! Fast något bad blev det inte… De är bortskämda med vattengraderna numera, våra kids.