Nextory-gratismånad, sista chansen 


Min nästa bok att läsa i bokklubben är Min fantastiska vännina av Elena Ferrante. Den ska vara fantastisk, har jag hört. Den här gången kör jag den som ljudbok – för sensommarpromenaderna (med poddar och böcker i öronen) har blivit många och jag har inga planer på att minska på dem. Snarare tvärtom. Det är så vackra dagar nu! Och samtidigt ser jag jättemycket fram emot höstluften. September och oktober är nog mina favoritmånader på året! 

Det passar extra bra för mig med den här boken i ljudbok, för packningen nu till Hemavan är minst sagt tillräcklig utan fysiska böcker och tidningar, så de fick bestämt stanna hemma. Jag kör fortfarande med Nextory som tjänst – jag är som jag berättat tidigare hooked sedan jag först testade tjänsten (inom ramen för samarbete) i våras. 


Min testkod som ger en gratismånad (och det helt utan bindningstid) gäller augusti ut så testa gärna om du inte redan gjort det! 

Såhär gör du;

  1. Ta fram ditt betalkort. Du behöver ange ett kortnummer, då det dras en krona för att aktivera abonnemanget. Kronan ges sedan tillbaka direkt. Från kontot debiteras senare betalningar om du inte sagt upp abonnemanget innan nästa månad.
  2. Gå in på den här länken och ange LISA som kampanjkod.
  3. Välj typ av abonnemang. Eftersom det är gratis så kan du förstås välja fritt.

Vill du inte ha kvar abonnemanget säger du upp det när månaden börjar närma sig sitt slut och tackar för en månad av gratis lyssning och läsning. Annars gör du inget och har haft första månaden gratis, debiteras för månad två. 

Och yes – jag har vinkat av barnen och gett mig iväg nu. Det känns stort, men skönt och roligt!