Aron Anderson – en mäktig äventyrare i Att resa-podden

Häromveckan träffade jag och Annika en otroligt cool person – Aron Anderson. Han är en av de absolut mest inspirerande personer jag någonsin träffat, och jag blev så otroligt tagen utav honom och hans historia. Aron är rullstolsbunden, men det har inte hindrat honom från att göra fler äventyr och resor än de flesta av oss ens vågar drömma om. Han har tagit sig upp till Trolltunga, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat över Ålands hav, cyklat till Paris och genom hela cykel-Vasan och… en hel massa mer. Hans nästa äventyr är att ta sig till Svalbard, dit han åker alldeles snart. Han kommer att flyga till Chile och sedan åka skidor i ca 64 mil in till Sydpolen. Ni fattar – en äventyrare och inspiratör av rang, som inte ser begränsningar utan möjligheter. Det var otroligt kul att prata med honom, och det enda som var fel med intervjun var att den var för kort. Aron har fullt upp och vår tid med honom rann iväg snabbt – men vi hann såklart både höra mycket om hans bakgrund, alla häftiga äventyr han redan gjort och hur han tagit sig dit med hjälp av fysisk såväl som mental styrka, och såklart mer om äventyret till Sydpolen som just är på gång. Ni bara måste lyssna, det här är något utöver det vanliga!

Såhär lyssnar du på Aron Anderson i Att resa-podden:

  • På vår (nyfixade) hemsida Attresapodden.se
  • Acast
  • I din smartphone-app
  • iTunes
    Prenumerera gärna på oss/eller och lämna ett betyg – det betyder massor för oss!

Här har du ett litet smakprov på avsnittet:

Fler filmer – prenumerera här

Bidra till barncancerfonden och Arons Sydpolsäventyr – Pole of Hope

I december 2016 ger sig Aron Anderson ut på sitt livs kallaste och farligaste äventyr – att som förste rullstolsburne person skida till Sydpolen. 640 km genom Antarktis isande landskap väntar. Hjälp Aron nå Sydpolen och stötta Barncancerfonden.

Läs mer om Pole of hope här. Enklast blir du månadsgivare genom att skicka ett sms till nummer 71440. Skriv Aron + ditt personnummer i sms-et.