Boka billigt hotell under Hotelweek – inklusive TÄVLING om hotellnatt

Jag har ett riktigt supertips till er! På tisdag den 22 november startar bokningssajten Hotelspecials en grym kampanj; Hotelweek, då ett stort antal lyxiga hotell säljs till riktigt lågt pris; 500 kronor natten (600 kronor i Stockholm) för två personer inklusive frukost. Ankomst är 31 december – 31 mars och det är hotell i Sverige som är 4-stjärniga. Anmäler man sig dessutom till nyhetsbrev på Hotelspecials sajt får man försprång – och kan boka en dag före alla andra, start 21 november med andra ord.

Att ta en hotellnatt är verkligen det ultimata sättet att sätta guldkant på tillvaron. Till och med en natt i hemstaden kan göra under för ens välmående, och få det att kännas som ett rejält avbrott från vardagen. Vi var “iväg” på ett härligt Stockholmsdygn förra helgen – vilket gav en enorm energiboost, och jag hoppas kunna boka en natt tidigt i vår också. Då ser jag framför mig en dag med shopping inför att börja jobba igen. Förstå vad härligt med en hel dags shopping i stan här i Stockholm, och avsluta med middag och sedan hotellövernattning – lyx!

Tävla om ett presentkort på hotell, värde 1000 kronor

Jag kan dessutom passa på att tävla ut ett presentkort hos HotelSpecials på 1000 kronor – vilket räcker långt i deras utbud där hotellen säljs till superbra priser.

Så här tävlar du: Svara på dessa frågor, antingen här i bloggposten i kommentar eller under inlägget på min Facebooksida (<- länk):

 1. Vem var gäst i avsnitt 24 av Att resa-podden?
 2. Vilka är mina tre nästa (längre) resor?
  (Ledtråd: Kolla min beskrivning på Instagram; Livetfrandenljusasidan.se)
 3. Vilket hotell skulle du vilja tipsa om – berätta om en härlig hotellupplevelse!

Tävlingen avslutas vid midnatt den 27:e november.

snapseed-64.jpg


I samarbete med HotelSpecials.
Tävlingsinfo: Presentkortet skickas inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag samt att jag skickar mail till vinnaren. Om svar uteblir i mer än två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt.

Bilderna i inlägget är från min härliga vistelse på snygga Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Bergen.

 1. Aron Anderson
  Bali | Cape town | New York
  Clarion sign här i stockholm. Ett hotell jag tycker har allt. En dråplig upplevelse var när jag spenderade en natt där bara jag och barnen. Barnen fick sova i stora sängen och jag tog extrasängen. Extrasängen var en sådan där man vecklar ut. När jag ligger där och ska sova viker sig sängen in igen till det outvecklade läget av sig själv. Har mycket svårt att komma loss. Barnen blev först rädda när jag skrek till men det gick över i en riktig skrattsalva. Vi hade så roligt åt hela händelsen flera dagar efteråt! Rena rama stämningshöjaren!

 2. Vad härligt med en tävling ! Vill såklart väldigt gärna vara med.

  1. Aron Andersson gäst i avsnitt 24.
  2. Bali, Kapstaden New York.
  3. Just nu toppar Shandrani på Mauritius med fantastisk miljö men framförallt fantastiska människor. Champagne till frukost och bonfiremiddag på stranden i solnedgången var liksom just där och då hotellhimmelriket. Annars är jag lockad av att bo på Memmo Alfama i Lissabon och ska hålla utkik här efter tips inför kommande New Yorkresa 😉

 3. 1: Aron Andersson
  2: Bali, Kapstaden , New York
  3:Jag skulle tipsa om Falkenbergs strandbad, att bara komma in genom dörrarna där ger mig lugn och ro i hela kroppen. sitta o läsa framför brasan , mysa på hotellrummet eller njuta några timmar i det härliga spat. Men det allra bästa är att gå på stranden och njuta av vågorna o havet.

 4. Aron Andersson // Bali, Kapstaden , New York

  Jag vill tipsa om POP HOUSE HOTEL i Stockholm – bara att bo där är en upplevelse i sig! Sååå läckert 🙂

 5. Aron Andersson

  Bali, Kapstaden, New York

  Tipsar om Högbo Brukshotell som har den mest fantastiska mat jag någonsin ätit. Hatar svamp men deras syltade kantareller var såå goda. Älskar dessutom deras MTB-leder som måste vara de absolut bästa i Sverige. Supermysigt spa och en otrolig fika-buffé, ger alla tummar upp!

 6. Aron Anderson
  Bali, Cape town, New York
  Scandic hotell nära Kungsträdgården i Stockholm var helt perfekt när jag sprang halvmarathon där. Superbra pris, perfekt läge, men ändå fräscht och fint med jättebra frukost. Kan rekommenderas!

 7. Aron Anderson
  Bali
  Kapstaden
  New York
  Radisson Blu Royal Viking Hotel i Stockholm där vi tre tjejer i tre generationer firade den äldsta tjejens 75 års dag,
  allt så bra det kan bli och en suverän frukost där inget saknades.

 8. 1) Aron Andersson
  2)Bali, Cape Town, New York.
  3) Yasuragi, Hasseludden! Närmare Japan kommer jag nog aldrig. Så vackert, harmonisk och energigivande miljö långt från IT-stress och måsten. Underbar utsikt på altanen. Frukost med allt, inklusive japanska specialiteter. Åhhh jag längtar dit i mörkret och den kalla vinden… men att få bo på Hotel Specials lyx skulle också hjälpa ! 😉

 9. 1. Aron Andersson
  2. Bali, Kapstaden, New York
  3. Cocoon Meetings såklart, den efterrättspizzan jag fick där var något unikt jag kommer komma ihåg länge.
  Kul med tävling, sånt gillas!

 10. 1.Aron Andersson var gäst i avsnitt 24
  2: Bali, Kapstaden och New York 3. Jag vill faktiskt tipsa om hotell Mektagonen i Göteborg. Kanske inte det lyxigaste eller mest överdådiga hotell för de som vill ha det lite extra lyxigt men för oss barnfamiljer och framförallt för oss med riktigt små barn är det här hotellet perfekt att bo på . Nära till liseberg och centrum , stora fräscha rum med pentry ( så tacksamt då möjligheten att äta alla mål på stan inte riktigt är det ultimata med småttingar ) famtastisk personal och en restaurang med stora ytor vilket var super . Det är sällan vi kan äta middag i lugn o ro när vi bor på hotell pga att vagnar inte alltid ryms i restaurangerna . Också stort plus för överkomliga priser för en familj med begränsad ekonomi 🙂

 11. 1. Aron Andersson
  2. Bali, Kapstaden och New York.
  3. Tree Hotel i Harads! Det kändes verkligen oväntat när man åker bil länge, länge, länge och sedan kommer fram till underbara moderna träkojor i spännande design! Ett verkligen unikt svenskt hotell. En koja var helt i spegelglas, en var med pinnar utanpå som ett fågelbo och så vidare. Inredningen kändes modern och avskalat lyxig och personalen var otroligt trevliga. De ringde till och med till oss på rummet för att tala om att det var norrsken ute, så att vi kunde gå ut och titta. =)
  Det var inte något stort hotellkomplex, utan bara sex olika kojor uppe i träden. Kändes väldigt genuint och äkta. =)

  Håller tummarna! =D

  Mvh Sophie Michelle Persson
  sophie_persson@yahoo.com

 12. 1. Aron Andersson
  2.Bali,Kapstaden och New York
  3.Jag skulle verkligen vilja tipsa om Hotel Mr. President i Belgrad. Det är som att uppleva världshistorien igen, varje hotellrum är inspirerat av en världsledare. Vi fick övernatta hos Stalin. I övrigt är all inredning gjord i plåt. Hotellet ligger även 5 min till centralstationen och 10 min gångavstånd till den stora gågatan. Personalen är otroligt trevlig och tipsar gärna om saker man inte hittar i resebrochyrerna. Ett hotell jag verkligen rekommenderar om man vill ha mer än själva resan som upplevelse.
  Christel Odervall
  alexandra.odervall@spray.se

 13. 1. Aron Andersson
  2. Bali, Kapstaden & New York
  3. När charmiga rum och gastronomi i världsklass ska få råda,
  är idylliska Stallmästaregården det ultimata svaret på båda!

 14. 1. Aron Andersson
  2. Bali, Kapstaden, New York
  3. Jag skulle tipsa om det 5-stjärniga Esplanade Hotel i Zagreb (Kroatien). Hotellet ligger i centrum, har en glammig känsla, öppnades sedan 1925 och var en av hållplatser för Orient express tåget som körde mellan Venedig och Istanbul. Många kändisar väljer hotellet för dess exceptionell läge, historiska men moderna rum och underbar känsla. Rekommenderar starkt speciellt nu i Advent för Zagreb är en av de bästa advents destinationerna.

 15. Aron Andersson på fråga 1

  Bali,Kapstaden och New York på fråga 2

  Ja Kosta Boda Art Hotel är värt att besöka.
  Rummens är smyckade av en rad konstnärer som hela hotellet. Riktigt fint maten är ypperlig som servicen. Att personalen är kunnig på maten som konstens är mycket positivt. Spa’t är toppen riktigt härligt och avkopplande. Ja det är ett riktigt lugn som infinner sig när man är där.
  Frukosten är toppen där, MEN måste ändå lyfta den perfekta frukosten med service som är pricken över i:et och det är den som Radisson Blu Waterfront i Stockholm.
  Den är något utöver det vanliga så är det Stockholm man besöker för shopping och nöje ja då är det hotellet perfekt då man verkligen får valuta i frukosten samt att hotellet är centralt placerat i staden…

 16. 1. Aron Andersson gäst i avsnitt 24.
  2. Bali, Kapstaden New York.

  Skulle vilja tipsa om Scandic Täby! Allting är renoverat och jättefräscht! Gångavstånd till täby centrum och man kan vara inne vid t-centralen på en kvart! Perfekt läge, lagom långt till allt och billigt! 😀

 17. 1. Aron Andersson
  2. Bali. Kapstaden. New York
  Jag älskar att bo på hotell, framförallt när hotellet får bli ett resmål i sig, alltså inte bara som övernattning medans man upptäcker annat. Därför är spa-hotell något av en favorit för mig, och framförallt Sankt Jörgens Park strax utanför Göteborg. Inte bara för deras (fantastiska) spa, även rummen är snygga och mysiga och man sover verkligen gott. Det är vacker miljö runtomkring, trevlig personal och god mat, för att inte tala om deras frukostbuffé som överträffar allt annat. Lyx och välmående.

 18. 1. Aron Andersson
  2. Bali, Kapstaden, New York

  För mig handlar det om känsla på hotellet och inte lyxen i sig,
  Därför toppar “Pepes hotell” på Mauritius listan för mig.
  Familjärt-bra läge och restaurang en våning ner,
  Jag önskar få uppleva nätter som dessa ännu fler!

 19. Hej!

  1) Aron Andersson.
  2) Bali, Kapstaden och New York.

  Bästa hotelltipset är Clarion Collection Hotel Kompaniet i Nyköping!
  Vårt smultronställe att återvända till varje år. När det är som bäst och lyx
  behövs som mest. Det perfekta stället att rymma till och bara vara.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 20. Vad härligt med en tävling ! Vill såklart väldigt gärna vara med.
  1. Aron Andersson gäst i avsnitt 24.
  2. Bali, Kapstaden New York.
  3. Jag älskar YSB, Ystad Saltsjöbad. Det är som balsam för själen när man är där,

 21. Aron Andersson

  Bali, Kapstaden & New York

  Jag vill tipsa om Säröhus som ligger på västkusten i Halland! Svärmor och hennes man bjöd med oss dit så vi låg över en natt. Man bor vackert vid havet och har nära till naturen. Hotellrummet var väldigt tjusigt och vi njöt verkligen i deras relaxavdelning. Jag som tycker frukosten (!) är det bästa när man bor på hotell, japp även den får toppbetyg!

 22. Aron Andersson
  Bali☆Kapstaden ☆N Y.
  Jag måste tipsa om YSB- Ystad Saltsjö Bad Spa & hotell!
  Har man aldrig varit där är det verkligen värt ett besök!!
  Rummen..stämningen, atmosfären, naturen, havet..
  Otroligt trevlig & duktig personal som får dig att känna dig bekväm och omhändertagen!
  Spa- behandlingarna är ett plus, men att bara bo, äta gott och njuta av omgivningarna ger dig sinnesro♡

 23. Aron Andersson
  Bali, Kapstaden & New York
  Clarion Sense i Luleå och deras fantastiska upplevelse spa högst upp i hotellet, helt fantastiskt! Utsikt över älven och flera bastus och varm pooler, till och med maken gillade detta SPA! (kan vara för att han kunde ligga i varmpoolen och dricka öl och slappa medan jag peelade, buffade och smorde in mig….

 24. 1. Aron Andersson
  2. Bali, Kapstaden och New York
  3. Marstrands havshotell! Så fantastiskt vackra vyer och det salta havet utanför fönstret, underbar mat med friska råvaror och ett ljuvligt spa där det finns plats för njutning. En av mina bästa platser – året om 🙂

 25. 1. Aron Andersson
  2. Bali, Kapstaden och New York.
  3. Hotel Strandbaden i Falkenberg. Helt fantastisk spaupplevelse, underbar utsikt över Kattegatt och världens godaste frukost!

 26. 1) Aron Andersson.
  2) Bali, Kapstaden och New York.
  3) Stay on main, Los Angeles, USA. Billigaste hotellet i centrala LA, downtown. Spännande historia och om du tycker om och tror på spöken är det perfekt för många har dött där. Trevlig personal och definitivt underskattat hotell. Hade mycket bra upplevelse.

 27. 1, Aron Andersson
  2, Bali, Kapstaden , New York
  3, Jag skulle verkligen vilja tipsa om Ystad saltsjöbad! Så himla härligt och avslappnanade!

 28. 1. Aron Anderson
  2. Bali, Cape town, New York
  3. Holiday Inn Berlin – Centre Alexanderplatz. Ett väldigt trevligt hotell i en fantastisk stad. Fina och stora rum, trevlig personal, underbar frukost, centralt och lättillgängligt, bra pris. Här firade jag och sambon in ett nytt år.

 29. 1. Aron Andersson gäst i avsnitt 24.
  2. Bali, Kapstaden New York.
  3. Jag har ju en jättefavorit och det är Ystads Saltsjöbad. Min väninna och jag reste med tåg dit 80 mil, bodde på hotellet i två nätter, åt gott, gick igenom badritualen, badade, promenerade och slappade. Hur mysigt som helst på denna vackra plats i Sverige.

 30. 1. Aron Andersson gäst i avsnitt 24.
  2. Bali, Kapstaden New York.
  3. Jag gillar att besöka Gimo Herrgård, har varit där tre gånger, olika årstider och vi har mått lika bra varje gång. God mat och bubbelpool på bryggan, dessutom mycket romantiska rum Om man har tur finns det ett bubbelkar i badrummet också, det har hänt två gånger. Att sitta på bryggan med ett glas vin vid solnedgången, det är hur mysigt så.

 31. 1) Aron Anderson

  2) Bali, Cape town och New York

  3) First Hotel Witt i Kalmar helt klart. Att gå på kullerstens gatorna upp mot hotellet och man fick en nostalgisk känsla när man bodde på hotellet. Personalen var trevlig, rummet var perfekt och man sov nästan bättre än hemma. Helt enkelt en skön avkoppling från verkligheten och god mat serverades!

 32. 1. Aron Andersson.
  2. Bali, Kapstaden, New York.
  3. Apartamentos Buganvilla på Gran Canaria hade det minsta köksutrymmet jag någonsin har sett, men spis, kylskåp, mikro, vattenkokare, kastruller, stekpannor och tallrikar med bestick fanns – och var fullständigt tillräckliga! Den som vill kunna laga mat på semestern ska trivas där. Att rummet är garanterad vänt mot havet, samt det supersköna vädret, gör bara saken bättre!

 33. 1. Aron Andersson (han är en fantastisk inspiration BTW)
  2. Bali, Kapstaden, New York.
  3. Det bästa hotellet jag har bott på är Cosmopolitan i Las Vegas. Vi bodde i ett standard rum och det hade balkong, vardagsrum, 2 st TV, skönaste sängen EVER och sist men inte minst – den frukostbuffén som var på hotellets restaurang the Wicked Spoon var helt galen!

 34. 1. Aron Andersson
  2. Bali, Kapstaden och new york
  3. Clarion post i Göteborg. Vilken fröjd det är att bo där. Lyxigt, vällagad mat och fantastiska rum. Att sedan personalen överträffar sig själva var gång i trevlighet gör det inte heller till ett sämre hotell.

 35. 1. Aron Anderson
  2. Bali, Kapstaden, New York
  3. Hotel Baron i Aleppo, där jag kände av historiens vingslag. Lawrence av Arabien har bott där och man hade kvar en signerad räkning. Agatha Christie bodde där ett flertal gånger på väg till sin mans, arkeologen, utgrävning i nordöstra Syrien. Kanske fick hon idén till Mord i Mesopotamien där! Jag undrar om jag någonsin kommer tillbaka och om det fortfarande står kvar!

 36. 1: Aron Andersson
  2: Bali, Kapstaden och New York
  3:
  The Leela Palace, Bangalore är nummer ett,
  omtänksammare lyxhotell har jag aldrig sett!
  Alltid leende och hjälpsam personal,
  ingen fråga är för banal.
  De tar alltid till sig en ny idé,
  och visar resultat av högsta kvalité!
  Spelar ingen roll om det handlar om kuddens antal fjädrar,
  eller om det är antal minuter de rummet vädrar!
  På det lilla extra de alltid tänker,
  och ser till att det överallt blänker.
  De serverar allt med ett “big smile”,
  maten är utsökt, värd guldmedalj!
  Ett tjusigt palats värt sitt namn,
  alla tar de med värme i sin famn.
  Stort, men ändå hemtrevligt nära,
  passar båda singlar och par så kära!
  Givetvis finns det även pooler och SPA,
  ja allt du kan tänkas önska vilja ha.
  Träningsanläggningar och konferensrum,
  underhållning och shoppinggalleria tills du blir stum!
  Men framförallt vill jag på deras vänlighet trycka,
  för med den blir vistelsen en oförglömlig lycka!

 37. Aron Andersson
  Bali, New York och Kapstaden
  Jag älskar att resa, har varit på alla sju kontinenter och njuter av att upptäcka nya platser.
  Bästa hotellet som jag har bott utomlands är i Berlin, InterContinental Hotel Berlin. Bästa frukosten i världen!! Häftiga rum som är innovativa i sin inredning. Bästa hotellet i Sverige är Sign i Stockholm, underbar SPA-avdelning och supergod mat samt gångavstånd till Centralen.

 38. Åh, vilken härlig tävling!
  * Aron Anderson
  * Bali, Kapstaden, New York

  * Jag vill tipsa om Hotell Mossbylund utanför Ystad i Skåne. Nära till havet. Maten var helt gudomlig med skånska råvaror. Behandlingarna var otroligt sköna och rogivande (gjorde alginpackning) Och rummen var stora och fräscha med utsikt till havet. Väldigt mysigt och trevligt ställe att sova över på.

 39. 1. Aron Andersson gäst i avsnitt 24.
  2. Bali, Kapstaden New York.
  3. Treehotel i Harads. Så trevligt. Så naturnära. Så otroligt genuint.

 40. 1. Aron Andersson
  2. Underbara Bali, Exotiska Kapstaden och livliga, spännande New York
  3. Jag skulle vilja tipsa om Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne. Gudomligt god mat, fantastisk service både i restaurang och på spaet, härligt spa och vackra rum med fin utsikt över havet. The Creek Experience, deras spaupplevelse, är något som heller inte bör missas när man är där!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig!