Och så gick dagarna

Jag har zoomat ut lite de senaste dagarna. Det var väldigt skönt, och i det närmaste fullt nödvändigt, efter en väldigt snabbt snurrande vecka. Henke har varit bortrest på tre olika ställen och ungefär bara gästspelat hemma någon kort natt. Alla med koll på snart 1-åringar (och 6- och 8-åringar) vet vad det innebär; Massiv logistik och kvällar fyllda av köksarbete och utdragna läggningar. Jag har varit väldigt lite jag och enormt mycket mamma den senaste veckan. Alltså – det är mitt viktigaste jag, men inte det enda.

Det var inte så lite nöjt jag landade hos mina föräldrar i Borlänge i fredags efter att ha kört upp med de tre små i bilen en väldigt mörk novembereftermiddag, och satte mig ned med ett glas rött för att sedan i princip inte resa mig igen på hela kvällen. Priceless.

Veckans roligaste annars – ett poddbusinessmöte i den här härliga miljön – Kung Carls bakficka på hotellet med samma namn. 

Igår anslöt Henke här i Dalarna, där vi är kvar några timmar till, och på kvällen vankades 40-årsfest. Konceptet var lite annorlunda med tema after ski, men i ett glatt skidåkargäng var glädjen påtaglig över att få festa loss i skidkläder. Allt blir ju lite skönare i underställ och funktionskläder, det är sedan gammalt.

Veckan som kommer bjuder på en massa roligheter, och tänk att det redan är novembers allra sista hela vecka vi går in i! Varför har jag inte satt upp fönsterstjärnorna ännu? Det blir helt klart uppdraget för ikväll. Ihop med en hink julmust, minst. Lite törstig idag? Det verkar minsann så!

Följ mig!

Mer läsning...
Vinternjutets rörelseglädje – en världsbäst Nacka-vinter