Kapstadens kåkstäder

Kapstadens kåkstäder

Jag kunde inte skriva så mycket om Kapstadens kåkstäder när vi var i Kapstaden, för besöket krävde så mycket mer än bara ord. Och, när jag nu sitter för att skriva ner de där orden så räcker de inte till. Det riktigt knyter sig och jag förmår inte få ner rätt ord och formuleringar – för intrycken var för starka och viljan att förmedla dem är större än förmågan. Besöket i Kapstadens kåkstäder berörde mig så oerhört, och på så många plan. Jag är så glad att vi bestämde oss för att göra det.

Så, jag sitter en stund till och begrundar min text, och klarar inte att trycka på “publicera” – än. Men, så länge ger jag er en film från vår halvdag i Kapstadens kåkstäder. Som en liten försmak, sådär. Vad tänker ni om att besöka kåkstäder? Undrar ni något särskilt som jag ska försöka få med i inlägget?

Följ mig!

Mer läsning...
Klimatkompensation för en resa ToR Quito med mellanlandning kostar ungefär 1000 SEK (för mer info kring denna punkt se min klimpatpolicy)
Resa till Ecuador – reseguide till Sydamerikas lättillgängliga pärla