En rekommendation

Åk och möt försommaren i Sydeuropa? Dröm dig bort till sommaren, med gräs mellan tårna och smultron på strå? Planera en kort get away under påskhelgen?

Nej.

Ta på ett par bekväma skor, stoppa i ett par hörlurar och lyssna på din favoritpodd, och ta en lunchpromenad. Det finns få saker just nu som höjer humöret så mycket, kan jag lova.

Min hemmaplan heter Stockholm, och bästa feelgoodstället Årstaviken (vilken tur jag har som får jobba just där). Vilket är ditt?

 1. Åh, vilket väder! Våren är så himla underbar och det ser helt magiskt ut! Att kunna njuta sådär på hemmaplan är ju det bästa som finns <3

  1. Vi har verkligen haft sååå ljuvligt väder länge nu – så nu tror man liksom att det ska vara såhär. Haha. 🙂
   Men årets första rikligt värnade strålar alltså… otroligt härligt!

 2. Älskar Stockholm när våren kommer! Brukar hälsa våren välkommen genom att promenera upp till Rosendal. Ta en kaffe mot husväggen och prata bort någon timme med en vän eller tillsammans med man och barn. Lusläser just nu dina New Yorkinlägg inför vårens kompisresa dit. Läser särskilt inlägget om takbarer då det verkligen är ett favoritsätt för mig att upptäcka en stad på. Älskar vyerna från taken. Förra året tog jag mig an både Barcelona och Lissabons grymma utbud av takbarer (hann ju förstås bara med några stycken, but still) och ser nu så mkt fram emot att se New York (första gången faktiskt) Vilken/vilka takbarer skulle du rekommendera främst ? Ska även en sväng till Nice och har du tips där så hojta! Har varit där flertalet gånger men inte varit på en enda takbar 😉
  Tack för grym både vardagsinspo och reseinspo!

  1. Låter ljulivgt med Rosendal och kaffe mot väggen. Bästa njutningen!

   Mina NY-inlägg skulle sååå behöva uppdateras. Eller skrivas om. Jag gör själv research nu, ska ju också dit (kristi flygare) så planer skapas för fullt!
   Älskar verkligen takbarer (som bekant) (och åh, måste till Lissabon!) – och i NY tycker jag 230 5th är ett måste för sin härliga utsikt mot Empire state building. Inte minst härligt utomhus!
   Den inne på the standard är magisk – lyxig värre men känslan är underbar. Mitt emot har man gansevoort (också meatpacking) – ofta bra men beror lite på tidpunkt. Sen är James hotel i Soho mysig – mycket mindre men härlig.
   När åker du? Jag måste börja tugga igenom lite NY-inlägg igen inom kort känner jag!

   Dåligt med takbarer i Nice – men åh vad mysigt det är där! <3 Gillar förstås strandpromenaden och att strosa i gamla stan.

   Tack för JÄTTEFIN kommentar och fina ord. Så glad jag blir att det är inspo - det är det finaste jag kan höra. 🙂

   1. Tusen tack för flera superbra tips. Jag åker 1-6juni så jag hoppas på sommar i New York. Är lite sugen på att åka lite utanför också, Montauk mm men jag tror kanske att jag får stilla mig lite. Ta en sak i taget.

    Har nu bokat Nice också- blev ett hotell med takbar med pool, så det blir åtminstone en takbar besökt 😉

    Och – Lissabon är en av mina top 5 resor. Allt handlar förstås om tajming, sällskap osv men vilken stad! Ruffigt, mysigt, kokande. Så härlig. Kan varmt rekommendera!

    Nej, nu är det helg i vår egna stad. Önskar en trevlig helg!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig!

Mer läsning...
Nackavinter och lite Mauritiusinspiration