Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Mässpepp – Allt för hälsan åter med Sthlm food & wine

Jag är så pepp inför helgens enda inplanerade aktivitet (förutom alla barnens idrotter och kalas) så jag måste dela med mig lite av det. Då är det nämligen dags för Allt för hälsan-mässan på Stockholmsmässan. Jag brukar gå varje år och det är alltid bra och roligt – men de senaste åren har mässan varit ihop med Fitnessmässan som inte riktigt faller mig i smaken lika mycket. Med andra ord är jag lite extra pepp att Allt för hälsan-mässan – som alltså är den mässa jag mest siktar mot – är tillbaka ihop med Sthlm Food & wine. Den kombinationen är mer jag på något sätt…

I år är jag sugen på att gå lite mer “all in” än för två år sedan då jag var dagen före förlossning med Meja (!) eller förra året då jag hade en krypande 1-åring med mig, och ha träningskläder på för att köra något pass med till exempel PT-Fia eller Simon Sköld. Eller så nöjer jag mig med någon av alla roliga föreläsningar. Eller bra att mingla runt, kolla på kläder och produkter, testa massa roliga hälso- och träningsprylar och hälsa på bekanta ansikten – det brukar alltid finnas ett gäng. Ses vi där? 

Min träningspapp känns riktigt topp efter veckan på båten med fyra riktiga kvalitetspass. Så sugen att trampa igång en extra växel nu!

Följ mig!

Mer läsning...
Mountainbike-premiär på Högbo bruk