Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Reseprylar: Tips om nackkudden Ovaer (med tävling!)

Jag har infört en ny kategori på bloggen: reseprylar. Som den resenörd jag är så tycker jag att det är löjligt roligt med reseprylar, och jag kan inte heller riktigt kalla mig minimalist heller… Jag strävar konstant efter det bästa och smidigaste för att göra saker, älskar funktionskläder och smarta grejer – och inser att fler och fler av mina inköp hamnar inom just den kategorin. Dessutom får jag en del pressutskick, och allt hamnar inte här – men sådant jag tycker om vill jag förstås tipsa om. Hoppas att ni kommer gilla att läsa om reseprylar mer regelbundet här!

Ovaer – en smart nackkudde

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om 10 tips för att klara långflygningar, och jag har nu fått chansen att testa en nackkudde av typen Ovaer som utan tvekan kommer att göra det enklare att lyckas sova – och att få göra det ostört. Liksom en vanlig nackkudde blåser man upp en kudde runt nacken, men förutom det (och att den är täckt med mjukt tyg) så kan man veckla upp en stor huva över hela huvudet. Den är också tillräckligt diskret för att ha kvar runt nacken när den inte används. Kanske är det denna som betyder att sjalen i mitt handbagage kommer att ha spelat ut sin rätt efter många års trogen tjänst?

Just nu kan man förresten vinna en Ovaer (värde 495:-) genom Att resa-poddens Instagram – genom att tagga @attresapodden i en bild som leder till tankar på Ovaer – kanske att den hade varit bra att ha, eller att man var lite extra trött? Tävlingens sista dag är imorgon tisdag 13/3 så skyndaskynda. För att köpa en egen får du förresten 20% rabatt med koden “attresapodden” hos Ovaer. Den koden gäller till 31/3 2018.

Bilderna hos Att resa-podden är tagna av Annika Myhre / Resfredag.

Följ mig!

Fler berättelser
Hemma