Lunch med Renée Voltaire

Jag vet, jag har käkat den där laxen med olivtapenadetäcke varje dag i fyra dagar nu. Men det är ju så smidigt att ha proteinkällan klar, och bara kombinera med vad man än har hemma. Småblad, en halv avocado, gurka, lite mozzarella och soltorkade tomater idag. Tänk, först såg jag inte alla dessa gosaker i kylskåpet och kollade på den frysta oxpytten med en trött suck. Lärdom nummer 1 – med snabba men nyttiga och goda alteranativ hemma blir det lättare att välja sunt.

20120607-130214.jpg
Lunch framför datorn idag. Som cirka varannan dag.

Men det som idag höjer lunchen lite ytterligare är att jag sprinklat på lite sådana här godsaker. Sprinkles i form av heta cashenötter (med paprika, chili och honung) och Furikake (vita+svarta sesamfrön, shisoblad och nori-alger). Grymt gott och att få dessa två flaskor i lite cellofan var ju klockrent på middagen häromveckan. Grym gå-bort-present, och jag tackar hjärtligast! Fint inslaga var de också som sagt, undrar om de möjligen var från Volaire-butiken i PUB..?

20120607-130230.jpg