Välkommen till en blogg om att resa med barn - av en som älskar att göra det!

Så, du är intresserad av att resa med barn? Jag med - det kan vara det bästa som finns i livet. Här, i min blogg finns en hel del i kategorin. Sedan min och min man Henkes första barn Stella kom till världen 2008 har resande fått en ny dimension och vi har gått från friflygande backpackers till en familj ständigt njutande av eller med span på nästa resa tillsammans - och jag älskar det. Att resa med barn är visserligen väldigt mycket jobbigare och mer intensivt än att resa med enbart vuxna – men väldigt mycket roligare.


Numera består familjen av tre små globetrotters - Stella (född 2008), Max (född 2010) och Meja (född 2015 men som förmodligen kommer ses som familjens bebis länge till). Om vår resa från backpackers till att bli en resande familj på 5 kan du läsa mer på sidan där jag närmare presenterar min familj och hur vi ser på att resa med dem.

Att resa med barn är visserligen väldigt mycket jobbigare och mer intensivt än att resa med enbart vuxna – men väldigt mycket roligare.

Lisa - Let's Go Explore (with kids)

Det finns några inlägg som berättar lite närmare om min inställning till att resa med barn, några extra bra tipsinlägg och extra inspiration - och de hittar du här nedan. 


Gillar du podcasts kan jag också rekommendera att lyssna på Att resa-poddens avsnitt om Att resa med barn, avsnittet om Att resa gravid eller om Att resa med bebisar för mer inspiration.

Här nedan hittar du de senaste inläggen om att resa med barn. Hoppas att ni hittar både härlig inspiration och nyttig information.