Samarbeten och annonsering

Vill du nå en specifik målgrupp – de som älskar resor (och som är huvudsakligen kvinnor i åldern 25-44) – på ett trovärdigt och engagerat sätt, så har du hittat rätt. Min reseblogg – utnämnd till nummer 3 i en stor tävling om Sveriges bästa reseblogg – bygger på äkta resekärlek och engagemang, och mina personliga redogörelser från resor (och aktiva dagar med guldkant) har byggt en långsiktig relation med mina läsare. Här läser de som älskar resor, god mat och dryck, som njuter av livet och vill unna sig det lilla extra i form av upplevelser – inte sällan med barn i sällskapet.

Trovärdighet och det personliga är min grund, resor min passion och upplevelserna det jag vill förmedla, och typiska resor för mig är aktiva resor, resa med barn (bortom de mest självklara valen) och resor med det lilla extra när det kommer till boendet, maten och drycken. En svensk reseblogg med stor räckvidd och hög kvalitet!

3a Sveriges bästa reseblogg och andra utmärkelser

Mina utmärkelser som exempelvis inkluderar 3a Sveriges bästa reseblogg (Travelmarket), Most inspirational travel blog (Travellink), Master of Facebook Video (Travellink) och Sveriges 5:e mest inflytelserika blogg (Cision) 2018 vittnar om hög kvalitet i text och bild.

bästa reseblogg

Tidigare utmärkelser inkluderar nominerad ”Årets reseinspiratör (familj)” Apollo, ”Veckans blogg” Reseguiden, finalist ”Bästa barnresetipsen” Supersaver och topp 5-placering i ”Travellinks bloggtävling”.

Content genom samarbete med resebloggare och podcast inom resor

Jag gör samarbeten som exempelvis sponsrade poster, pressresor och produkttester.

Vill du bygga mer heltäckande innehåll får du ut allra mest om du samarbetar med mig genom flera kanaler. Ihop med resebloggaren Resfredag.se har jag en resepodcast (Att resa-podden) som funnits i över tre år och kommit med avsnitt om resor – från destination till inspiration – varannan vecka sedan starten. Vi kombinerar med film för att kunna ge content i flera kanaler; bloggar, Instagram, podcast och film (Facebook/Youtube).

Om du är intresserad av att annonsera på min reseblogg, eller samarbeta på annat sätt så maila mig gärna på lisa [at] letsgoexplore.se inleder vi en dialog och hittar på något roligt att göra ihop!

Resebloggen livetfrandenljusasidan.se i siffror;

15 000+ unika läsare / mån
40 000+ sidvisningar/mån
825 + Facebookföljare

Exempel på samarbeten

Jag har enbart positivt att säga om samarbetet med Att resa-podden; Annika och Lisa. De har båda agerat professionellt och med stor lyhördhet i hela processen med planering, överenskommelser, genomförande samt återkoppling efter avsnittet.

Jag upplever att resultatet av vårt samarbete har varit positivt i en varumärkesbyggande aspekt då Annika och Lisa har en stor trovärdighet hos sina lyssnare och följare i övriga sociala medier.

Rosita Lincoln, Royal Caribbean

Blogg-/pressresa med reseskildringar: Kryssning Royal Caribbean – Nordic Blog Cruise

Kontakt

lisa [at] letsgoexplore.se

Policy

*Alltid egna ord och egna åsikter
*Godkänd för F-skatt
*Medlem i Influencers of Sweden och följer de marknadsföringslagar och riktlinjer som finns för annonsering i bloggar (läs gärna mer hos Infuencers of Sweden: Riktlinjer för dig som jobbar med PR & reklam i sociala medier.)