En flaskvägrare i resesäng

Eftersom vi är ganska flängiga av oss så köpte vi nyligen en resesäng åt Stella. I helgen invigdes den. Första kvällen hade Stella lite svårt att somna, det var nog lite mycket nytt. Natt nummer två somnade hon dock (enligt rapporter iallafall, det var ju inte vi som la henne då eftersom vi var på fest) ganska lätt.
Jag tror att Stellas resesäng kommer att bli ganska flitigt använd de närmaste åren.

Favorit är att hålla i tårna såhär… Om hon vaknar till på natten och man kommer in så ligger hon ofta såhär… Då får man trycka ner benen på henne lite och lägga över täcket för att hon ska kunna somna – annars kan hon ligga och leka med sina tår hur länge som helst…

Stella vägrade ju flaska helt under sina första 5 månader. Nu är det inga problem längre, och det är verkligen hur skönt som helst. Däremot är det mammas äkta vara som gäller, ersättning går helbort. Hon vill gärna hålla i flaskan själv också. Visst ser hon stor ut då!? Det här kortet är från igår natt när vi kom hem från festen och hon vaknade för nattmålet. Hon åt glatt och var noll besvärad av att både jag och H stod lutade över hennes säng och tittade på henne.