Cafétips i (Stockholm) city!

Ofta när jag är i city med Stella så tycker jag att det är svårt att hitta ställen som känns barn- och barnvagnsvänliga. Igår gick vi in på ett café vid Sergelpassagen, men rynkade på näsan och gick ut igen. Då kom en tjej utspringande utan jacka och allt, och fångade oss ett tjugotal meter ifrån caféet; "Letar ni efter ett bra ställe att fika med barnvagn?", sa hon, och gav oss tips. Hur gulligt var inte det!? Lågoddsare att hon själv är i situationen ganska ofta… 🙂

Tipset var Mio – möbelbutiken alltså – på Sveavägen, där det på övervåningen ligger ett Waynes Coffee. Där fanns massor med sköna soffor, gott om plats för barnvagnar och väldigt många barnstolar. Jo, det kryllade av föräldrar med barn där… Dessutom fanns lekrum för de något äldre barnen.
Mycket bra ställe för en fika/lunch, och jag skänker den snälla tjejen en tacksamhetens tanke och tipsar vidare.

Stella och Emma tyckte att det var mycket bra på Wayne’s. Och mysigt med sällskap av varandra…. Hålla handen!


Leka…

Och kramas! Eh…. eller ja…. typ….

  1. Tack för tipset. Jag var på Waynes/Mio igår och man har byggt om cafet, jätte mysigt. Massor av sköna soffor och god mat. Barnvagnen är dock ett litet problem då man tillåter max 9 stycken i en barnvagnsparkering. Personalen där var jätte gulliga, och tipsade om att vi skulle komma på eftermiddagar, då det är färre besökare!
    Så ett hett tips är att avvakta med en god latte till eftermiddagen.

    Kram
    Diana och lilla Astrid 🙂

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig!

Mer läsning...
Rökeriet, Fjäderholmarna – och Stockholmssiluetten