Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Dåligt val…

…var det att bestämma att jag skulle åka hem idag och inte imorgon, måndag. Jag tänkte att jag nog skulle vara helt slut och därför sugen på att åka hem idag, helt nöjd liksom, men nej. Vi har det så sjuuukt bra, och jag skulle gärna vara kvar och umgås med Jenni en dag (minst!) till.

Efter en härlig heldag igår, där min shoppingbebis Stella var grymmare än grymmast hela dagen, är det nu söndag och dags att avrunda. Vi beger oss nu till Le Pain för en rejäl frukost. Le Pain är en kedja som finns i flera länder, och det var en stor favorit hos oss under vår NY-sejour. Så vad passar inte bättre än en härlig brödkorg med spreads och min favorit granola parfait innan det är dags att bege mig mot Paddington Station för Express-tåget till Heathrow och flygningen hem. Förhoppningsvis med en lika nöjd bebis som på hitvägen… men det återstår väl att se.

Följ mig!