Underbart Ettårskalas

Igår firade vi Stella rejält. Jag har sedan Stella kom sagt att det är lite synd om henne som aldrig kommer att ha några kompisar hemma att ha kalas med för att alla är bortresta, men igår var bra många hemma, och dessutom var vädret ljuvligt och tillät utomhusfirande så vips så kändes det toppen med mitten-av-juli-födelsedag. Sedan kommer hon säkert uppskatta sitt datum när hon är 17 och kan fira på Sandhamn/i Visby/… eller nåt sånt. Haha.

Iallafall kom många härliga vänner till Stella och oss och firade Stella på vår innergård. 10 barn i åldrarna 5 veckor – 2½ år, och 24 vuxna landade vi på totalt…. Galet men underbart. 🙂 Vi inledde med fika och tårta (fina som farfar fixat) på eftermiddagen. Barnen hade toppenroligt och röjde järnet.

Födelsebarnet – som sovit ynka 40 minuter på dagen och var rätt trött – var på gott humör och tyckte kalaset var roligt. Hon fick lite tårta på en tallrik och tyckte det var supergott, och lite grädde och jordgubbar över hela klänningen hör väl till när man fyller 1?!

En massa fina presenter kom kompisarna med. Bamsestort tack alla!

Givetvis blev det lite fiskdamm för alla barn över 5 månader. De innehöll ekologisk smoothie, ekologiska russin, en boll och en pixibok. Och lite såpbubblor barnen över 2.

När eftermiddagen gick mot kväll och det var dags för (de flesta) barnen att sova dukade vi upp lite mat och dryck åt oss vuxna och umgicks ytterligare några timmar. Barnen sov i sina vagnar utspridda runt om i lägenheten, och vaknade en efter annan och väckte varandra. Oh well, lite stoj och stim hör ju bara till, och är ju mest bara otroligt charmigt!

Jag tycker verkligen att Stellas ettårskalas var hur trevligt och roligt som helst, och att det var kul för både stora och små. Win-win! Tack alla som kom och förgyllde Stellas – och våran – dag!