En bajsincident

Jag brukar försöka hålla bloggen fri från bajshistorier. Det känns så småbarnsföräldra-klyschigt, liksom. Men igår kom största blundern hittills, så jag bjuder på den.

När vi var i Tyresta By och just hade käkat korv och skulle göra oss redo för avfärd samt sovning för barnen, så skulle Stella få en ny blöja i det fria. Vi hade inte märkt av någon leverans så att säga – vilket brukar vara tydligt både på hennes uppenbarelse och doften kring henne, så det var bara en kissblöja som skulle av. Lade henne således på bordet där vi just ätit, och skulle vara lite snabb och smidig. Så döm av min förvåning då jag märkte att det minsann var kladdigt i blöja och rumpa… Men – var var ’leveransen’..? Jo, den hade gett sig iväg från början, vilket jag inte heller märkt, och låg i en stor kluns mitt på bordet… Lagom kladdig och fastkletad i träbordet. Fräscht! Det blev ett något tuffare byte, och framför allt var det en lite besvärad mamma som försökte gnugga bordet rent igen med hjälp av våtservetter.
En liten surprise skulle man kunna säga. När man som minst ville ha den… En rejäl miss. Men, men – shit happens på både ett och två sätt kan vi konstatera!