Tjejkväll

Idag möttes jag upp vid jobbet av Stella (och H, som snabbt avvek). När jag och tjejerna hade det festligt för ett par veckor sedan så sammanstrålade några av grabbarna hos oss, och då bestämdes snabbt att de såklart också var värda en utekväll. Det är idag det.

Jag och Stella gjorde något vi gillar – åkte till IKEA. Fredagskvällar brukar vara en hit där med ovanligt lite folk. Så också idag, men vid kassorna var det underbemannat och många trasiga terminaler i självbetjäningen och jag kan lova att hade jag inte varit över 4 år hade jag också uttryckt min frustration och irritation över detta med högljudda vrål. Som Stella alltså.
Fast i övrigt var hon den underbaraste underbara, som hela timmen på IKEA skrattade högt och flirtade med alla hon såg.
Och när vi väl kom till kassan så fick hon stå bredvid scannern vid självservicen och var världens sötaste lilla hjälpreda. Jag var sugen att ta fram mobilen och fota, men vet inte om kunderna bakom hade uppskattat det direkt… De såg också lite lagom missnöjda ut.

Nu har vi fortsatt tjejkvällen i favorit-stil, av det italienskare slaget. Caprese och tortillapizza samt ett glas rött åt mig. En låg siesta åt Stella. Mysigt värre.
Jag njuter tystnaden, slötitt på Idol (som dock ej är någon jättefavorit hos mig) och lite smågodis. Sämre kan man ha det…