Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Koh Lanta runt

Igar hyrde vi bil med C&J (om jag ens behover tillaga det, vi hanger hela dagarna och kvallarna) och akte runt on. Old Town Koh Lanta var supernice, framfor allt det stalle vi hamnade pa ‘Cee-side’ (ja, de stavade faktiskt sa…). Restaurangen lag vid vattenkanten pa palar, och for att komma ut till den lilla altanen med typ 4 bord sa fick man ga igenom thai-familjens hela hus som lag pa palar ut i vattnet. Vardagsrum, kok, osv. Haftigt.

Det var grymt nice att rulla runt on i var lojligt stora och frascha jeep-Toyota med skon AC, inte sa valdigt aventyrligt liksom. 🙂 Men schysst var det med lite nya vyer, och skona beachstopp.

Vi stannade vid en strand som var nice men full med sten i vattnet och inte sa schysst att bada pa – Ba Kan Tieng (tror jag det var).

En parla var dock Klong Nin, och framfor allt reggaestallet Rasta Baby dar vi tog en ol i solnedgangen och rastade vara babies. Sa mysigt stalle, sa Thailand! Sa nice sa vi beslutade oss for att stanna over middagen, vilken var ett lite smakasst beslut da vi inte hade med grejer till smatjejerna sa iallafall Stella drog nog pa sig ytterligare myggbett pa de bara benen. Stackarn som arvt min formaga att dra at sig allehanda bett!

Oh well. Livet pa Lanta fortsatter enormt bra. Vi njuter verkligen.

Stranden vantar. Over and out.

Följ mig!

Mer läsning...
skoter i idre fjäll-skotersafari
Skoter i Idre Fjäll – fartfyllt skotersafari i en vacker fjällvärld