Dagens material: bomull

Inte bara i våra kläder. Utan det är dagens tema för att vi idag har tvåårig bröllopsdag, eller med andra ord; firar bomullsbröllop.

Är det för att allt fortfarande ska vara (är!) mjukt och fint och allmänt smooth det heter så..? Kanske. Nog är det smekmånad fortfarande såhär efter två år, trots att vi är i de fruktade “småbarnsåren”. Mer jobb visserligen, och slitsamt mellan varven – men så mycket mer sammansvetsat, mer kärlek och fantastiska stunder i vardagen. Betydligt mer lätt och roligt än jobbigt. 
Två fina år. Många, många kvar. 

Vi har lovat varandra att oavsett veckodag och årsnummer så ska vi alltid fira vår bröllopsdag. Inte bli bekväma, inte bortprioritera. Så idag, denna tisdag, ska vi trots avsaknad av barnvakt ge oss iväg och käka ute. Kvarterskrogen (som är en franskinspirerad bistro och rätt nice), men ändå. Stella ligger nu i vagnen med kläder på och sörplar välling, och förhoppningen är att hon ska somna i vagnen om en liten stund på väg till restaurangen.

Vår kväll ihop har i övrig inkluderat både blommor, kärlek, kommande upplevelser och diamanter. Det gillar vi.

Grattis till mig och H!

Följ mig!

Mer läsning...
Reykjavik-restaurang; Seafoodgrill/Sjavargrillid