Varning för bostadsbubbla!

2010. Räntan är exceptionellt låg, nära 0 %. Folk belånar sig till tänderna, köper åter boenden till maxpriser. I USA har vi sett en helt kraschad ekonomi, just på grund av överlåning. Folk har lånat till högre belopp än bostaden kort därefter visat sig vara värd. Fått sälja till underpriser och hamnat i skuldfällor för livet.
I Sverige råder finanskris, arbetslösheten ökar och de forna storindustrierna som bil, stål med flera har haft det tufft och vi hör om varsel på varsel på varsel.
Akta er för att köpa ny bostad nu. Det varnas för bostadsbubbla, och den här gången är det nog sant. -20% under närmaste året!

Har jag inte övertygat er?

Nähä. I sånt fall ska ni veta att gillar jag lägenheten vi ska kolla på imorgon hälften så mycket som jag tror så BACK OFF! Vem som än ger sig in i en kamp mot oss där kommer få sina fiskar varma. Sådeså.

Men framför allt – Akta er för bostadsbubblan. Det säger jag bara.

🙂

Följ mig!

Mer läsning...
Tripophobia – lider du av det?