Grusade planer

Vi har haft finfina planer för den här helgen, jag och S. Verkligen passa på nu med en helg helt på hemmaplan och på tu man hand, då H är på grabbresa. Igår var ju en ruggigt bra dag, som också avslutades fint då Stella somnade toklugnt i vagnen när vi var på middag, och sen somnade om utan problem i sin säng när vi rullat hem.

Idag hade vi tänkt åka och bada. När vi kom hem från Thailand med en väldigt vattenvan dotter sa vi att vi skulle uppehålla det med badhusbesök varannan helg. Sedan dess har vi badat noll gånger… Så det var verkligen hög tid, och jag var hur sugen som helst!

Men idag har Stella lite rosslig hosta, låter lite hes och har nämare 38 grader, så det blir inget av med det där badet. Däremot är hon ju pigg, så lite utelek får det bli. Vi åker till Aspuddsparken och leker och tittar på lite djur istället. Med regnkläder på… Träffar upp Elea m. fam. Då blir Stella glad, för hon var kärvänlig värre igår när de sågs – det var ju ett tag sen. Hon riktigt attackerade Elea med pussar och kramar. 🙂

Jag började faktiskt ana oråd gällande hennes hälsotillstånd igår då hon först satt bra länge i vagnen i Sicklagallerian utan att protestera, och sedan nästan somnade på hemvägen trots att klockan inte var så mycket och hon sovit bra innan. Sen märkte jag att hon var vrålhes också. Låter som en riktig whiskeykarl eller nåt. 🙂 Men hon äter som vanligt och så, så jag tror inte att hon har ont i halsen. Inget som hindrar lite frisk luft, med andra ord!