Inte så illa

Ett badhusbesök i all ära – men Aspuddsparken gör oss aldrig besvikna. Inte ens ruggigt väder med kyla som inte borde få existera i maj gjorde besöket mindre mysigt.

Fria hönor var skoj värre tyckte Stella och E. Fast när de kom lite för nära protesterade Stella. ”Bajabaja, Kycklinn!”, bannade hon.

Något positivt med vädret var att det var betydligt mindre folk i parken än vad det vanligtvis är. Så våra tjejer fick vara inne och hälsa på alla djuren – vilka var riktigt sällskapliga idag.

Men djuren i all ära… Allra roligast var faktiskt vattenpölarna.

Sen grillade vi korv.

Stella visade god aptit, trots att hon i övrigt var något hängig. Två hela korvar slukade hon hur fort som helst, rekord!

Resten av eftermiddagen spenderade vi väldigt mycket lugnare, med massa gos hemma. Det lutar åt VAB imorgon, för hon hostar och var inte helt feberfri ikväll (om än inte högt, 37,8). Vi har ju fått lära oss tidigare att för tidig dagisgång brukar innebära att hon är mer känslig och drar på sig annat, så har hon minsta lilla över 37 imorgon tar vi en återhämtningsdag hemma. Men jag håller tummarna för att hostan håller sig undan inatt och att hon vaknar pigg som en lärka och med vanlig temperatur.