Vykort från Stella

Hej farmor&farfar, mormor&morfar och Arvid&Nils!
Jag tänkte ju såklart köpa vykort till er, men sen sprang tiden bara iväg. Och så är jag ju en 2000-talare, så jag är rätt digital av mig.

Jag har iallafall varit i Berlin, och haft det toppen. Hängt på en massa häftiga platser och sett en massa häftiga monument. Coolt!

Jag guidade mamma och pappa runt stan hur bra som helst. Sen var jag faktiskt snäll och sov bra i vagnen och satt lugnt i den långa stunder också. Fast jag fick rätt mycket schyssta mutor, kex och så, haha – de är lätta att lura min mamma och pappa. Det enda jag tyckte var riktigt tråkigt var musuem, vi var på nåt Checkpoint Charlie som verkligen inte var roligt. Men då bröt jag ihop och slapp, så det var lugnt.

Nu är vi hemma, flyga är riktigt häftigt, det ska jag göra fler gånger! Jag fattade också att man inte får springa utan ska sitta lugnt, så jag tror att det innebär att jag kan få följa med mamma och pappa fler gånger.

En extra hälsning förresten till min farmor och mormor idag – Grattis på mors dag! Ni är bäst!

Kramar från Stella