Slö förmiddag

Denna vackra nationaldagssöndag har vi spenderat på allra slöaste sätt. Stella hade den goda smaken att sova till 07.30 (vilket hon annars bara gör på vardagarna, för att på helgen vakna 45 min tidigare…) men efter en desto intensivare helg kändes det inte helt tillräckligt. Vi fick anamma vårt standardupplägg på trötta helgdagar – sovmorgon i skift. H tog första vaken-timmen, jag följande två, och sen fick jag ytterligare en och en halv timme i sängen, för att kliva upp ordentligt inte förrän strax före 12. 🙂

Då möttes jag av sovande dotter och vilande man på balkongen. Skönt, skönt, skönt…

Att det behövdes så väl var som sagt för att resten av helgen varit av den vanliga, aktiva typen. I fredags var jag på sommarfest med jobbet, innehållandes god middag, mingel och party med utsikt över skärgård vid mysiga Strömma kanal. Gårdagen innehöll bl.a 1-årskalas på Värmdö, lite marathon-glutt, och ljuuuuvlig klubb-middag hos J&M.

Nu ska vi ta och rycka upp oss lite, för socialhäng väntar idag också – vilken tur va! Vi åker till Nacka och njuter trädgård och grillar lite med familjen R. Sköna söndag!