Ikväll ska vi ha barnvakt, för vi ska på hemma-hos-fest till en kollega till mig. Kul! Jag gillar verkligen den typen av fester! Det blir cykel idag, för det finns inget mer magiskt än att cykla hem på nattkröken i sommar-Stockholm. Passera över Västerbron och spana ut över Riddarfjärden i ljusnande sommarnatt. Stockholmskärlek, sommarmagi!

Eftersom vi har barnvakt passar vi på att inleda med utemiddag, vi kör favoriten Grill idag.

Nu på dagen hänger vi hemma och myser hela familjen, och sen blir det lite TV-span på bröllopet och så passerar vi stan en stund så vi ser lite av kortegen tänkte vi.
Fast först tänkte jag ge mig ut och kuta en sväng. Så det finns gott om plats för extrakalorier ikväll. 🙂

Härliga lördag!

Följ mig!

Mer läsning...
Reykjavik restaurang; Fishmarket / Fiskmarkadurinn