Två inplanerade resor… till New York

Jag brukar säga det, att det på nåt vis känns riktigt bra i kroppen när jag har två resor inplanerade. Och tänk, den här gången gick det från noll (bortsett från våra lösa planer för nästa nyår som jag inte heller pratat om än) till två på nolltid.

Först bokade jag ju en juniresa till New York med tjejkompisarna i förra veckan.

Och idag bokade jag en resa till – New York.

😀

Det var just apropå detta jag skrev om reseförsäkring för gravida i förra veckan. En jobbresa till NY kom upp för H, och tanken att haka väcktes såklart. Schysst boende och sånt betalt, bara en flygresa för mig att betala… Enda kruxet var att jag då är i vecka 29 – efter att vi fick ankomst för bebisen framflyttad två dagar skulle jag dra över vecka 28 med två dagar. Irriterande marginaler! Men med den extra försäkringen var det inte längre något problem… Så då bestämde vi att bara invänta lägenhetsförsäljning och att jag skulle åka med om den gick upp över ett visst belopp. Och det gjorde den! Så nu är semester säkrad (vilket kändes bra efter att jag börjat jobba en vecka tidigare än tänkt) och barnvakt likaså.
Det känns också kul att komma iväg bara vi två, för med nästa bebis i åtanke så kommer det dröja innan vi åker på tu man hand igen.

Så idag köpte jag biljett, och lördagen den 9 oktober så sätter vi oss på planet till New York för några härliga dagar! Visserligen måste H jobba måndag + tisdag, men jag ska nog kunna roa mig själv. Jag åker hem på tisdag kväll, hemma igen onsdag morgon – så även om det är lite i kortaste laget så är det såklart totalt värt det och jag längtar massor!