Middag med sällskap av liten

Taktiken att invänta att Stella skulle somna i vagnen hemma var väl sådär. När vi väl gick så vaknade hon och ville veta vad som hände. Sen var det high life, så vi fick vända och hämta dvd-n. Sen satt Stella och kollade Spöket Laban, och somnade inte förrän hemma nu när vi kom hem strax före 22.
Hon var iallafall tyst och lugn på restaurangen, så vi hade en mysig middag ändå. Och någonstans ska det väl märka att livet ändrats en del på 10 år… 🙂

För övrigt så åt vi en riktig klassmiddag på Smakfullt, hur har vi kunnat undgå att stifta närmare bekantskap med ett sånt bra ställe under vår tid på Kajen. Otroligt god mat av hög klass! Lite små portioner (typiskt finkrogar) men okej pris så väljer man bara rätt antal rätter (hela eller halva) så mättar det bra. Bra och personlig service. Vi kommer garanterat tillbaka!

Däremot säger vi stort BU till Brasseriett som ”stängt köket” när vi kom 20.15. Att det inte varit några matgäster på ett par timmar var anledningen sa de, men samtidigt bars mat ut till de två sällskap som satt där. Med den attityden är det inte konstigt att det är folktomt trots att det är en mysig torsdagskväll. Illa.