Värkande fötter och söndagsshopping

Jovars, hyfsat bra har det gått för oss idag. Vi har varit ruggigt effektiva, och mina fötter värker. Jag är fasen imponerad av mig själv att jag orkat med så högt tempo idag, en stegräknare hade varit intressant… Inte konstigt att jag var så stark med Stella, då gick vi ju såhär nästan varje dag – galna sträckor, mååånga steg.

På Macy’s gick vi loss till kids och hem. Ralph Lauren hette den lycklige killen, vars kläder ska klä familjens yngre, och vars härliga handdukar ska hänga i vår mindre badrum. Och en massa annat också – Macy’s gör en aldrig besviken. Med den finfint inprickade dollarkursen på strax under 7 kronor och visitors card som ger 10% rabatt så känns det ju rätt prisvärt. Efter ytterligare lite affärer drog vi till SoHo. Just ja, jag älskar ju SoHo. Men inte antalet besökare där på en söndag. Det hade jag visst glömt. Vi fick iallafall en finfin brunch på Spring Street Natural (ännu en gammal favorit) och en massa mer shopping, innan vi lämnade folkkaoset och knallade vidare till West Village/Greenwich Village. Där gick jag bland annat en sväng på (Marc by) Marc Jacobs där. Med helt okej resultat. En liten påse med nåt litet med ett fint litet lås fick det bli. 🙂

Nu har vi mellanlandat lite på hotellet – för slitna värre är vi. Jag hör till och med snarkningar från vänstersidan av sängen… Men snart är det dags att hoppa in i en taxi och åka mot Upper West för middag med några kompisar.