Lite bra-fokus

Ett par positiva saker:

Stella verkar vara tillbaks i fin läggningsform igen. Det var många dagar sedan vi hörde tjat om att somna i andra sängar (eller rättare sagt, när de kommit någon kväll har H varit ståndaktig och det har blivit riktigt no-no), och många kvällar har det bara gått bra. Så även ikväll – vilket är bra vid läggning 19 och efter en dagisdag med middagssovning och normala rutiner.
Hurra för det, och hoppas det håller i sig!

Sen Stellas torrhet. När hon blev torr i somras och kom tillbaks till dagis så gick det ju mer än en månad innan hon fick med sig en första olyckspåse med sig hem. Det gick dock ändå bra, tills vi hade ett bakslag tidigare i höst. Sen har det varit lite upp och ner, med några kissolyckor varje vecka. Någon dag mer än en påse, någon dag ingen. Men ändå så vi jublat när det varit noll – och någon period när det varit bara en också. Oftast har det dock handlat om små läckage snarare än hela olyckor.
Men nu har vi haft 1½ vecka utan en enda påse från dagis (och inget hemma heller, där småläckage också kunnat ske), och det känns ju helt fantastiskt!
Så även gällande detta säger vi Hurra, och hoppas det håller i sig!