Klassisk juldagsbio

Passa på, är lite av ledorden idag. Passa på att få ordentlig sovmorgon båda två när Stellas farföräldrar är här. Passa på att ta en spontan eftermiddagsbio av samma anledning.
Vi åkte till Heron City och såg ”Änglagård – tredje gången gillt” som hade premiär idag. Ingen film vi var direkt sugna att se, men det var väl inte poängen. Passa på som sagt, när vi inte har bebis som man inte kan eller vill lämna, och när Stella kan bli mer än road hemma. Filmen var faktiskt överraskande mysig. Ibland lite mycket ”fars” över det hela, men välpacketerat – så kan man sammanfatta den. Mysig med lite små skratt här och där och allmän feelgood. Det funkar.


Sen passade vi på igen, för vi struntade i att åka hem efteråt och åkte istället till söder och och käkade på vår favoritkrog i kvarterskrog-gengren – alltid lika prisvärda och opretentiöst goda tapasstället ”Ramblas”. Gott och mysigt på tu man hand! Skulle det mot förmodan bli bebis imorgon kommer ett förlossningsrum stinka vitlök, det kan jag säga..! 🙂