Fantastisk dag

Även om en del av mig fullkomligen hatar snön som åter kommit såhär i mitten av februari, så är det en del av mig som älskar den. Det är så oerhört vackert! Och idag är en sån där dag med minus 4 och strålande sol – underbart.

Jag och Stella har haft lite egentid på morgonen. Idag har det nämligen varit premiär för en ny termin av pyttedansen. Stella har frågat efter pyttedansen varje lördag sedan den var slut för hösten i mitten av november. 3 månader av tjat… så hon var minst sagt laddad. 🙂
Jag ammade Max precis innan så han skulle stå sig, och så åkte vi iväg bara jag och Stella. ”Baja säjäna” (bara tjejerna), som Stella säger. Det var mysigt och enligt Stella väldigt roligt, även om hon var lite mer återhållsam än i höstas. Hon behöver väl bli varm i kläderna igen helt enkelt.
Jag tror att det är viktigt att hon får ha sin mamma för sig själv ibland, så det kommer nog bli fler gånger vi åker på dansen själva.

Nu har vi bytt till far-dotter-tid, för jag softar hemma och H och Stella är ute och njuter av det härliga vintervädret. Snowracer it is!