Hemma från tjejhelg i New York

Jag skrev ett långt inlägg igår kväll som försvann när jag skulle publicera. Galet irriterande, när energin redan var något trytande.

För H hade uppmanat mig till att “komma hem som ett vrak”. Riktigt som ett vrak har jag väl inte varit, men låt oss säga att jag inte spenderat dyrbara minuter i New York åt att vara trött och vila. Den prioriteringen har inte funnits. Så med det med mig så har jag njutit staden till max. Dagar såväl som nätter. 4 timmar per natt i 5 dygn funkar i just ungefär 5 dygn. Så igår hängde jag med mina barn på förmiddagen, sov tre timmar mitt på dagen, och maxade umgänget igen på seneftermiddagen.

Idag lämnade jag min Stella som vanligt och sedan gick jag och Max hem och la oss i sängen ihop. Sen gick vi upp 3½ timme senare. Det satt fint kan jag säga…

New York har iallafall varit sjuuuuuukt bra, och jag har så mycket att berätta. När energin till det ska infinna sig vet jag inte, men jag vill ju få ner det för min egen skull också så det kan bli ett bra tag här framöver. Vi har iallafall haft en grym mix av staden, takbarer, god mat, shopping, promenader, häng, och – allt.

Vi gör oss redo för ett gruppfoto i Central Park sista dagen.

Jag på en av alla takbarer vi var på – the Standard Hotel, sååå snyggt ställe! Och utsikten, ah. Jag älskar New York!

Följ mig!

Mer läsning...
åre jul
Midvinterkrisp i Åre (och julen 2021)